2011-08-11 11:25:24• hírek • Szatmar.ro

Visszatér Szatmárnémetibe a PitStop-os műszaki ellenőrzés!

Az elmúlt három évben, amióta az Autonet létrehozta az autósokat segítő PitStop programot, nem gyakran esett az meg, hogy egyazon évben kétszer is tiszteletét tegye a karaván egyazon városban. A júliusi első akciónak viszont akkora sikere volt, hogy a szervezők úgy döntöttek: még egyszer visszatérnek Szatmár megyébe.

Július 2.-án csak Szatmárnémetiben 142 autós állt be a PitStop ellenőrző műszerei közé, annak ellenére, hogy szinte egész nap esett az eső. Ez arra a késztette a szervezőket, hogy augusztus 12.-én, pénteken Nagykárolyban, augusztus 13.-án, szombaton pedig Szatmárnémetiben is megismételjék ellenőrzéseiket.

Aki tehát július elején lemaradt, az ezúttal ellenőrizheti autója felfüggesztését, abroncsait, fékfolyadékját, az akkumulátor töltését és a fényszórók beállítását. Ráadásul mindezt teljesen ingyen.

A szervezők az Auto Check Center, a Tiacom, az Emma Motors és a Dinamic Prest személyében további partnereket vontak be, ahol azonban ugyanúgy be lehet majd váltani az árkedvezményt biztosító kuponokat, mint júliusban.

Aki tehát nem szeretné kihagyni az alkalmat, hogy ingyen felmérje autója technikai állapotát, azt pénteken várják Nagykárolyban a Kaufland szupermarket parkolójában, szombaton pedig Szatmárnémetiben, a Real hipermarket parkolójában, egyaránt 9-18 óra között. Vinkler Roland projektvezető elmondta, hogy egy nap akár 150 autót is meg tudnak vizsgálni, így mindenkit szívesen várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: