2007-09-25 11:58:45• hírek • Szatmar.ro

Vieri felpofozta Mutut

 Vieri  többször is hevesen kommunikált Adrian Mutuval, akit egyszer rendesen fel is pofozott.

Botrányoktól sem volt mentes a Catania-Fiorentina mérkőzés. Christian Vieri többször is hevesen kommunikált csapattársával, Adrian Mutuval, akit egyszer rendesen fel is pofozott.

A lilák 1-0-s győzelmével véget ért olasz bajnoki találkozó után Cesare Prandelli vezetőedző csupán annyit mondott, a két heves vérmérsékletű játékos majd az öltözőben rendezi a nyilvánvaló nézeteltérést. Persze az olasz sajtó nem hagyta annyiban a házon belüli kakaskodást, mindkét félt megkérdezte a furcsa esetről.

- Csak azért csaptam arcon, hogy felpörgessem, és együtt eredményesebben rohamozzuk az ellenfél kapuját - nyilatkozta a népszerű Bobo Vieri, akit a biztonság kedvéért Giampaolo Pazzinire lecserélt Prandelli mester. - Ez nem pofon volt, megszoktuk, hogy ilyen módon kommunikálunk egymással. Amikor az Interben együtt játszottunk, ugyanígy viselkedtünk.

Vieri azt is elárulta, egyszer ráförmedt Mutura, amiért ígéretes helyzetben nem passzolta le a labdát. A korábbi válogatott támadó elismerte, miután két ordító ziccert elpuskázott, a román csatártárs talán jogosan mellőzte őt az akcióból. - Régóta ismerem Bobót, teljesen normális, hogy így tüzeljük egymást - tette hozzá Adrian Mutu.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: