2005-12-19 21:30:53• hírek • Szatmár.ro

Végre örökbe fogadhat

Terry Black végre örökbe fogadhatja az általa nevelt Danikát.

 

Terry Black előadóművész végre örökbe fogadhatja Danikát, akit születése óta nevel. A több mint hároméves huza-vona után megszületett határozatról a Terry Black hétfőn értesült.

Mint az MTI-nek hétfőn elmondta, a harmincnapos határidő letelte előtt néhány nappal született meg a precedens értékű határozat: bár eddig minden gyámhatósági fórumon húzták-halasztották és többször elutasították Rácz Károly, művésznevén Terry Black örökbefogadási kérelmét, végre megszületett a határozat, amelynek értelmében az előadóművész nemcsak gyámja, de örökbefogadója is lehet az időközben négyéves Danikának.

Amint az MTI munkatársának Terry Black elárulta, a tízhónapos kis Fannit, - akit születése óta nevel, és akinek az apja ismeretlen - ugyancsak örökbe kívánja fogadni. Előbb azonban meg kellett születnie a döntésnek Danika sorsát illetően. A kilencéves Zoltánt jogi okokból nem tudja örökbe fogadni Terry Black, de őt is ő neveli.

Legutóbb október elején utasította el a Pest megyei Gyámhivatal a kérelmet, 13 oldalon keresztül taglalva, hogy miért alkalmatlan Terry Black arra, hogy örökbe fogadja Danit, aki négy éve nevel nagy szeretettel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: