2007-12-16 18:08:27• hírek • Szatmar.ro

Véget ért a fesztiválsorozat Nagykárolyban

 Szombaton zajlott a „Kultúra a harmóniában, harmónia a kultúrában” projekt utolsó fesztiválja.
A Nagykárolyi Művelődési ház szervezése révén december 15-én szombaton tartották a Könnyűzenei fesztivált a „Kultúra a harmóniában, harmónia a kultúrában” program utolsó rendezvényét, melyet a Szatmár Megyei Tanács és a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal támogatott.
A Könnyűzenei fesztiválon 22 versenyző vett részt, külön kategóriába sorolták a 16 év alattiakat és a 16 és 30 év közöttieket. A versenyzők zöme Nagykárolyból és annak környékéről érkezett, viszont Magyarországról is volt jelentkező.

Mircea Deac Szatmárnémetiből, id. Puiu Barnutiu Nagykárolyból, Dr. Brugos László Magyarországról, Enyedi Zsolt Nagykárolyból és Dénes Nóra Nagybányáról zsűrizték a tehetségeket, akik fő szempontként az előadás összhatását értékelték.

A versenyzők bemutatkozása után az Inextenso nagykárolyi zenekar szórakoztatta a közönséget.

A versenyt a szatmárnémeti Iovu Adelina nyerte meg a 16 és 30 év közötti kategóriában, aki egy 500 eurós csekkel térhetett haza, második helyen a magyarországi Beke Éva végzett, aki 200 eurót tudhat magáénak, harmadik helyet szintén egy szatmárnémeti versenyző Andrea Podina szerezte meg, akit 100 euróval díjaztak.

A nagy sikerre való tekintettel jövő nyáron újra megrendezik a fesztivált. - tudtuk meg Georgescu Bogdantól a Nagykárolyi Művelődési Ház igazgatójától.

 

 
 
 
 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: