2011-01-09 21:57:49• hírek • Balog Anita

VSK-győzelem a barátságos meccsen

Vasárnap 54-48-ra nyert a VSK a Szolnoki kosárlabdacsapat ellen.

Az év első meccsét és egyben az első és utolsó felkészülési mérkőzését játszották a Városi Sportklub kosaras lányai a várva-várt rájátszás előtt - amelyben egyértelműen a cél a döntőbe jutás lesz. Nos, remélhetőleg a lányok jobban játszanak majd éles helyzetben, mint mondjuk a barátságos meccs első negyedében, amit kevés kosár jellemzett, ráadásul a negyedet a vendégek nyerték 4:9 arányban. A második negyedben kicsit magához tért a VSK, 15:14-re meg is nyerte a negyedet, de összességében még mindig a szolnoki lányok vezettek.

A második félidő első negyedét a vendégek hozták 18:17 arányban, az utolsó negyed előtt pedig 4 pontos volt a szatmáriak hátránya. A lefújás előtt öt perccel sikerült csak átvenni a vezetést, akkor 45:44-et mutatott az eredményjelző, a jó hajrában pedig a szatmáriak végül 54:48-ra nyertek.

A barátságos meccsen beigazolódott: nem csinált rossz üzletet a Sportklub, amikor új játékosokat szerződtetett: a mérkőzésen a szatmáriak részéről a legtöbb pontot - szám szerint 15-öt - Amra Mehmedic dobta, a listán őt a szintén új szerzemény, Anita Teilane követi, 10 ponttal.

A kosaras lányokra a következő megmérettetés szombaton vár, amikor hazai pályán fogadják majd Alexandria csapatát, a rájátszás első fordulójában.


A lányok hivatalosan is felavatták a sportrcsarnok pályájának új borítását
A lányok hivatalosan is felavatták a sportrcsarnok pályájának új borítását


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: