2010-12-03 16:38:51• hírek • Szatmar.ro

VSK: szokatlan helyen, szokatlan időben

Az idei esztendő utolsó hazai meccsét játssza a hétvégén a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata a hétvégén. Ám a szurkolók hiába keresnék az Ady Endre utcai teremben szombaton a csapatot, mivel az szokatlan időben és szokatlan helyen lép majd pályára.

Amint arról már több ízben is beszámoltunk, a csapat otthonául szolgáló teremben a hetekben cserélik a burkolatot. Ezért a Sepsiszentgyörgy elleni bajnokira a Sportlíceum Gyurkán György termében kerül sor, méghozzá vasárnap 12.30 órai kezdettel.

A szokatlan helyszín és időpont vélhetően nagyon nem zökkenti ki a két csapatot a ritmusából, mivel a találkozónak vajmi kevés tétje van, mindkét együttes már régen bebiztosította ugyanis helyét a rájátszásban.

„Most már egyik csapaton sincs nyomás, mindkét gárda elérte a célját, úgyhogy egy szép kosárlabdára számítunk. Reméljük az idő is kedvező lesz, vagyis nem fog esni az eső, mert a terem néhány helyen beázik. A héten egyébként emiatt két nap csak dobóedzést tudott tartani a csapat" - mondta Éles Péter menedzser, hozzátéve, hogy a mérkőzésre szentgyörgyi szurkolókat is várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: