2014-07-03 20:29:17• hírek • Szatmár.ro

Új gyár indította be működését az ipari parkban

Jelenleg 202 alkalmazott dolgozik az autóalkatrészeket gyártó Anvis-üzemben.

Ünnepélyes körülmények között került sor csütörtökön Szatmárnémeti ipari parkjában a legújabb gyár megnyitására. Igaz, az egység néhány napja már termel, de ez volt a megfelelő dátum arra, hogy egyszerre jelen tudjon lenni az Anvis Group hollandiai vezetője, illetve annak a japán holdingnak a képviselői is, amelyiknek az egyik vállalkozása az előbb említett cégcsoport.

A szatmárnémeti gyár 9300 négyzetméteres, ebből 8100 négyzetméter a termelésnek szánt felület és 1200 négyzetméter jut az irodai dolgozóknak.

A főleg rezgéscsillapítók gyártásával foglalkozó vállalkozás jelenleg 202 személyt foglalkoztat, de a tervek szerint hamarosan további 100 főt fognak alkalmazni. A következő évben már 500 körüli alkalmazottal szeretnék legyártatni azokat az alkatrészeket, amelyek többek között a Volkswagen, BMW, Mercedes, Renault, Nissan, Audi és Porsche autókba kerülnek. A távolabbi tervekben évi 100 millió eurós kereskedelmi forgalomról beszélnek a vezetőség tagjai.

Az ünnepi megnyitón a várost képviselő Radu Roca alpolgármester és a megyét képviselő Adrian Stef megyei tanácselnök is biztosította a vállalkozás legmagasabb szintű vezetőit is, hogy minden segítséget megadnak nekik, ha további terjeszkedésére, munkahelyek teremtésére készülnek.

Anvis - megnyitott az új gyár az Ipari Parkban

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: