2012-07-04 13:58:05• hírek • Szatmár.ro

Új Baron Lux-modellek az Imago Shopban

Továbbra is bejárati és beltéri ajtók széles választékával várja vásárlóit a szatmárnémeti Imago Shop, mely a megfelelő ajtók kiválasztásában nyújt segítséget. A kedvezményes árak és a kiváló minőség mellett az üzlet vezetői a vásárlóik igényeinek kielégítésére is összpontosítanak, így nem is csoda, hogy újabb ajtómodellek várják a boltba betérőket.

Négy éve szolgálja ki sikeresen ügyfeleit a szatmárnémeti Imago Shop, bejárati és beltéri ajtóbolt, úgy, hogy kínálata folyamatosan bővül a megrendelők igényeinek megfelelően. Ide betérve megoldást találnak irodák, közintézmények, lakások, szállodák és egyéb cégek is, hiszen négy héten belül bármilyen mennyiségű ajtó behozatalára képesek. Termékeik formai tökéletességgel, kidolgozott részletekkel és óriási választékkal elégítik ki vásárlóik igényeit, hiszen itt klasszikus és modern darabokra egyaránt rátalálunk.

A boltban kiváló minőségű bejárati ajtók bő felhozatala várja az építkezőket és felújítókat egyaránt: a minőségi Baron vasajtók közismerten a legmagasabb kategóriákba tartoznak, míg a Porta Doors típusból közel 4.000 félét biztosítanak. Mindemellett kínálatukban festett, fóliázott és természetes furnér ajtók is szerepelnek, és megoldásra lelnek mindazok, akik tartós darabot, illetve klasszikus vagy elegáns kivitelezést kívánnak.

Mostantól a  Baron Lux termékcsalád legújabb és klasszikus modelléiből válogathatnak az Imago Shopba betérők. Mint köztudott ezek az ajtók a jó anyagminőségnek és a precíz gyártásnak köszönhetően különösen ellenállóak és biztonságos működésűek. A boltban kedvező áron - 945, illetve 1.100 lejért - beszerezhető a vásárló igényét kielégítő modell.

A kínálat klasszikus modelleket és designosabb, modernebb darabokat egyaránt tartalmaz: a vásárló ezentúl a megszokottól eltérő mintázatú vasajtókat is választhat. A különlegesebb darabok sajátosságai közé tartozik a forradalmian új konstrukció és az új lakóházakra jellemző modern stílusú mintavilág. Egy ilyen ajtó esztétikus névjegykártyája is lehet otthonának.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: