2022-06-01 07:41:40• hírek • Blikk.hu

Többszörösen visszaéltek Hajdú Péter nevével: kiakadt a műsorvezető

Hajdú Péter kiakadt a közösségi oldalán /Fotó: Varga Imre
Hajdú Péter kiakadt a közösségi oldalán /Fotó: Varga Imre

Hajdú Péter komoly problémával áll szemben: többszörösen is visszaéltek a nevével, a képeivel, sőt, még gyermekei fotóival is.

Hajdú Péter Life TV-n futó műsora, az Ébredj velünk pár hónap szünetre megy, így a műsorvezetőnek több szabadideje lesz. Közösségi oldalán legtöbbször pozitív hangvételű tartalmakat oszt meg, most azonban durván kiakadta legújabb posztjában. Mint kiderült, többszörösen visszaéltek a nevével, az egyik kamu profilt létrehozó személy pedig a gyermekeit is a sajátjainak hazudta.

„Íme, a legújabb példánya egy szerencsétlen profil- és fényképtolvajnak, aki annyira hülye, hogy Esztit is bejelölte ismerősnek. Ahogy látom, pár órája hozta létre a tőlem lopott fotókkal és posztokkal a fake oldalát! A döbbenetes az, hogy visszaél a kiskorú gyerekeim képmásával, és a saját gyerekeinek hazudja őket! Kérlek, jelentsétek ezt a beteg embert!!” – szólt a követőihez. Egy napig megtekinthető Instagram-történetében azt is megosztotta, hogy több mint 9 kamu oldal létezik az ő nevével, ami teljesen sokkolta a tévést.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: