2008-04-07 21:05:37• hírek • Anna Szelényi

Teszteld kulináris tehetségét!

gasztronomiaA barátod gasztronómiai tehetsége elárulhat pár dolgot személyiségéről!
Alig várod, hogy megismerd, milyen személyiséggel rendelkezik az új pasi, akivel épp összejöttél? Konyhai tehetsége elárulhat pár jellegzetességet.

A talpraesett

cookingRepertoárja két főételt tartalmaz: sült krumpli és tükörtojás. Ami ettől komplikáltabb túlszárnyalja képességeit.

Így van ez a mindennapi életben is: nem szeret szőrszálhasogató lenni. Számára a golyó vagy fekete, vagy fehér: a szürkét nem fedezték fel az ő világában.

Következtetésként a komplikált nők lefárasztják. Ha a jövődet látod mellette, ne stresszeld a kapcsolatotokra vonatkozó kérdésekkel.

A tésztaguru

Specialitása a spagettit foglalja magába, amelyet a benne rejlő legnagyobb szenvedéllyel készít el.  Amilyen szenvedéllyel kombinálja az aromákat és fűszereket, ugyanúgy boldogul a szerelemben is.

Ő egy érzéki és rafinált férfi, akivel bármiről beszélgethetsz, még a lélek halhatatlanságáról is, mivel teljes mértékben megérti a szép nem gyengeségeit.

A főszakács

Az ilyen típusú férfi bármit el tud készíteni a töltött káposztától egészen a komplikált édességekig. Ő a tökéletes férfi, ha házasságról álmodozol. Amit ő a legjobban kíván az élettől, az egy szép nő, akivel családot alapíthat.
 
Sz. A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: