2010-01-11 16:10:26• hírek • Parajdi Andrea

Te ott leszel a humoresten?

Nevetéstől lesz hangos szombaton a Dinu Lipatti Filharmónia, ahol az RTL Showder Klub című műsorából ismert három stand up comedys szórakoztatja a közönséget.

Január 16-án, szombaton két előadást is tartanak Szatmárnémetiben a sokak által kedvelt nevettetők. Korábban már a Szatmár.ro-n is megismerhettétek a két fellépőt Hadházy Lászlót és Dombovári Istvánt, és most eljött Bellus István bemutatkozásának ideje.

Bellus István 2007 óta űzi a „poénipart", az első fellépése szülővárosában Miskolcon volt egy jótékonysági esten, amelyen Rokker Zsolti biztatására vett részt. Ezt követően jelentkezett a Magyar ATV Humorbajnokság című versenyére, ott lépett másodjára színpadra. Az amatőr Bellusnak azonban sikerült döntőbe kerülnie, és negyedik helyen befutnia a gyakorlott humoristák között. A versenyen való részvétel lehetővé tette számára, hogy megismerje a szakma legjobbjait. Ott kötött nagyon jó barátságot Varga B. Tamással, - aki számtalan Irigy Hónaljmirigyes forgatókönyvet írt, és több mint 10 éve aktív szereplője humoros magyar tévéműsoroknak - aki karrierje elején nagyon sokat segített neki.

Bellus István 2008 márciusától rendszeresen fellép a Godot Dumaszínházban, Miskolcon létrehozta a Szinvaparki Humorfalatok elnevezésű rendezvényt, 2008 októberétől pedig az MR1 Kossuth rádió Kabaréklub című műsorában is szerepel. 2009 tavaszától a Comedy Central humorcsatornán egy standup comedy műsorban is látható, valamint részt vesz a népszerű Gálvölgyi Show szerkesztésében is. Az RTL Klub milliók által nézett Showder Klub című műsorában viszonylag még friss szereplő, ugyanis mindössze pár hónappal ezelőtt, 2009. november 30-án mutatkozott be először, a közönség azonban azonnal megkedvelte.

A stand up comedysek fellépésére még mindig kaphatók jegyek az Észak Színház jegypénztárában a Horea utcán.


Bellus Istvánnak a viccelődés három éve lett szakmája.
Bellus Istvánnak a viccelődés három éve lett szakmája


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: