2008-05-09 09:35:28• hírek • Czinzel László

Tasnád polgármesterjelöltje: Véron András

veron_kA jelölt úgy látja, jó esélye van a polgármesteri tisztség megszerzésére

veron_alloA tasnádi RMDSZ polgármesterjelöltje, Véron András úgy látja, jó esélye van arra, hogy elnyerje a polgármesteri tisztséget, hiszen vállalkozóként már eddig is bizonyított, megmutatta, hogy vannak vezetői képességei.

Úgy gondolja, Tasnádon itt az ideje a változtatásnak, a közigazgatást emberközpontúvá kell tenni. Véleménye az: eddig túlságosan nagy hangsúlyt fektetett a helyi önkormányzat az üdülőövezet korszerűsítésére, e közben a helyi infrastruktúrát igencsak elhanyagolták — például még Tasnádon is bőven akadnak korszerűsítetlen utcák, van, ahol a szennyvízelvezetési hálózat nincs kiépítve. Nagy hangsúlyt fektetne az uniós pályázatok elnyerésére: ő maga is szakember ezen a téren, hiszen gazdálkodóként SAPARD–pályázatot nyert pár éve. 

Minél több befektetőt vonzana a városba, felszámolná az engedély nélküli építkezéseket, az üdülőövezetbe költöztetné a városnapi programokat. Véleménye szerint a helyi tanácsnak szorosabb kapcsolatot kellene fenntartania a neki alárendelt intézményekkel, korszerűsíteni a romanegyedet.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: