2011-05-25 17:38:28• hírek • Szatmar.ro

Szolgálunk és félünk?

Kedd kora reggel futótűzként terjedt a hír Szatmárnémetiben, hogy hajnalban kirabolták a Károlyi út végén lévő Petrom benzinkutat. Az első jelentések szerint a tettes mintegy 10 ezer lejt rabolt el, és a Szamosba ugorva menekült el az őt üldöző járőrök elől. Később kiderült, hogy az elrabolt összeg egy részét (sajtóértesülések szerint a 40%-át) megtalálták a Szamos túlpartján.

Aztán szerdára más is kiderült a kedd hajnali eseményekkel kapcsolatban. Az első jelentések még arról szóltak, hogy egy rendőrből és egy csendőrből álló vegyes járőregység percekkel a rablás után érkezett a helyszínre, a rabló pedig előlük menekülve szökött a Szamosba. A térfigyelő és a biztonsági kamerák felvételeiből azonban kiderült, hogy az egység jóval korábban kiért a helyszínre.

Az járőrök ugyanis gyakorlatilag végignézték a rablást, ám feltételezések szerint nem mertek közbelépni. Csak amikor már az elkövető elhagyta az üzlethelyiséget és futásnak eredt, a rend őrei csak akkor léptek fel és szaladtak utána.

Ana Malaescu és Camelia Luput, a rendőrség illetve a csendőrség sajtóreferense megerősítette, hogy mindkét intézmény belső vizsgálatot kezdeményezett az ügyben.


A Károlyi úti Petrom kút üzlethelyisége
A Károlyi úti Petrom kút üzlethelyisége


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: