2008-01-05 20:07:19• hírek • Szatmar.ro

Szávay tornagyőzelemmel kezdett

 Az egyesben korán búcsúzó Szávay párosban javított, tornagyőzelemmel kezdte a 2008-as évet.
Szávay Ágnes az orosz Dinara Szafinával az oldalán sima két játszmában verte kínai ellenfelét a 175 ezer dollár összdíjazású Gold Coast-i tenisztorna női párosának döntőjében.

Az egyesben korán búcsúzó Szávay Ágnes párosban javított, és rögtön tornagyőzelemmel kezdte a 2008-as évet. A magyar lány orosz társával végig menetelt a torna során, egyetlen szettet sem vesztettek el. Az elődöntőben játszi könnyedséggel intézték el a világelső duót, mindössze négy pontot engedve a Cara Black-Liezel Huber zimbabwei-amerikai kettősnek. A fináléban azonban még nagyobb volt Szávayék fölénye - írja a samsungsport.

Az időközben az egyesek küzdelmétől szintén búcsúzó Szafina oldalán Szávay remekül játszott, a magyar-orosz duó esélyt sem adott a döntőben kínai ellenfelének. A második helyen kiemelt Zi Yan, Jie Zheng duó az első szettben csak asszisztált, mindössze egyetlen pontot szerzett, és a másodikban sem javult fel igazán. Szávayék a második felvonást 6-2-re nyerték, ezzel megérdemelten emelhették magasba a Gold Coast-i trófeát.

Gold Coast, páros döntő:

Szávay Ágnes, Dinara Szafina (magyar, orosz, 3.) Zi Yan, Jie Zheng (kínai, 2.) 6:1, 6:2

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: