2007-01-14 12:46:19• hírek • Szatmar.ro

Skype bárhol?

 A Skype és a Nokia új internettelefonálási élmény megvalósításán dolgozik.

A Las Vegas-i CES konferencián a Skype és a Nokia bejelentette, hogy együttműködnek a bemutatott Nokia N800 internet tableten bemutatkozó, új típusú mobil Skype™ élmény fejlesztésében.

Az együttműködés az asztali számítógépeken használt Skype ismertségére és sokoldalúságára támaszkodik, és célja a Skype-élmény mobilizálása. A Nokia N800 kis méretének és egyszerű, vezeték nélküli csatlakoztathatóságának köszönhetően a Skype felhasználói nem lesznek többé számítógéphez kötve, és bárhol Skype-olhatnak, ahol vezeték nélküli internetkapcsolatot találnak. A WiFi és Bluetooth telefonkapcsolattal, a szabad kezes használathoz szükséges funkciókkal, webkamerával, üzenetküldő billentyűzettel felszerelt, és különböző médiák támogatására képes Nokia N800-zal a Skype-beszélgetések otthon, a munkahelyen vagy menet közben is lebilincselő élményt jelentenek.

"A Skype nagy örömmel dolgozik együtt a Nokiával" - nyilatkozta Eric Lagier, a Skype Business Development, Hardware and Mobile részlegének igazgatója. "A vezető mobilkészülék-gyártóval folytatott együttműködésünk révén különleges lehetőséget kapunk arra, hogy a Skype-ot a mobilozó tömegekhez is eljuttassuk. A Nokia N800 bemutatkozásával a Skype az internetes beszélgetések központi szereplőjévé válik a WiFi-re alapozó készüléken. A Nokia N800 nagyszerű eszköz arra, hogy a Skype beszélgetések a személyi számítógépek világán túl is elterjedjenek." A Nokia N800-on használható első programváltozat várhatóan 2007 első félévének végétől tölthető majd le.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: