2007-08-05 14:43:36• hírek • István Löchli

Sikeres volt a Moto Party

 Az eső ellenére, hangulatosan telt Észak-Erdély legnagyobb motoros találkozója.

Sikeresen lezajlott Szatmárnémeti strandján megrendezett harmadik Viking Moto Party, habár a zord időjárás miatt több meghirdetett programot el kellett halasszanak.

 


A tavalyi évben tartott sikeres rendezvényeket a szervezők az eső ellenére is megtartották, így a hagyományos hordógurítást, lovagi tornát, sörivó versenyt, és szkander bajnokságot, illetve a motorosok körében legnagyobb sikernek örvendő motorszépségversenyt. A hordógurításra több mint húsz motoros nevezett be, ahol egy megadott távon kellett motorjaikkal minél gyorsabban elgurítsanak egy hordót a versenyzőknek. A szkander bajnokság nem várt eredményt hozott, igen kemény küzdelem után Doba Tibor, a Viking Motors egyesület tagja nyert, versenyzők és a közönség nem kis meglepetésére, ugyanis testalkatilag sokkal nagyobb ellenfeleket utasított maga mögé. A meghirdetett koncertek az eső ellenére sem maradtak el, így a jelenlevők a zuhogó esőben buliztak és énekeltek a kolozsvári Knockout együttessel. Talán az est fénypontja, a Magyarországról jött Lady Magdi streeptease táncosnő előadása volt. Az egész napos rendezvényt az Altar együttes fergeteges koncertje és egy óriási tűzijáték zárta. Az idén nemcsak a szórakozásról szólt a rendezvény, ugyanis a motorosok gyűjtést szerveztek két motoros társuk megsegítésére, kik egy balesetet követően még mindig kómában fekszenek egy kolozsvári kórház intenzív osztályán. Az összegyűjtött több száz ront kórházi költségeik fedezésére fogják fordítani. 

A rossz időjárás ellenére, sikeresnek mondható a rendezvény, hiszen több száz motoros jött Magyarországból, Romániából és a környező országokból egyaránt. Idén is a legtávolabbról érkezett motorosoknak ingyen belépőt, ételt és italt biztosítottak a szervezők, melyet három Franciaországból érkezett motoros nyert el. Fastus István a rendezvény főszervezője a Szatmár.ro-nak elmondta, habár az eső miatt sokkal kevesebben jöttek el a rendezvényre, mint amennyire számítottak, ennek ellenére jövőre is megszervezik Észak-Erdély legnagyobb motoros találkozóját, a Viking Moto Partyt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: