2008-10-28 16:36:49• hírek • Balogh Anita

Rendőrkézen Tintas Darius

Október 28-án délben a Petei határátkelőhelyen lépett be az országba a 21 éves Tintas Darius, aki ellen körözést adott ki a Szatmár Megyei Rendőrség.

Tintas szeptember 7-én okozott közúti balesetet Gombáspuszta határában, melynek következtében egy védtelen autóvezető az életét vesztette. A szabálytalan előzésből eredő balesetet követően a fiút a nagybányai kórházba szállították, ahonnan az a rendőrök számára ismeretlen helyre távozott. A pletykák szerint vagy Németországba, vagy pedig Amerikába menekült a büntetés elől.

A petei határátkelőhelyen az iratokat ellenőrző szolgálatos tiszt figyelt fel a fiú nevére, aki amellett, hogy a körözöttek listáján van, nevétől hangos volt a szatmárnémeti és az országos média is.

A milliárdos Tintas Vasile fiát több bűn elkövetésével is vádolják. A bűnlajstromon szerepel többek között gondatlanságból elkövetett emberölés, testi sértés, személygépkocsi vezetése 0,80 mg/liternél magasabb alkoholkoncentrációval a vérben, illetve autó vezetése a felfüggesztett jogosítvány ellenére - áll a rendőrség hozzánk eljuttatott sajtóanyagában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: