2007-11-12 10:52:17• hírek • Szatmar.ro

Puyol dühös

puyolA Barcelona csapatkapitánya szerint, a csapatszellem hiánya miatt kaptak ki.

A katalánok csapatkapitánya felindultan hagyta el a Barcelona öltözőjét a Getafe elleni bajnoki vereséget követően. Puyol szerint a csapat gyenge teljesítménye mögött a csapatszellem hiánya húzódik.


Carles Puyol kifakadt csapattársaira. A Barcelona labdarúgócsapatának kapitánya szerint a szombati, Getafe ellen elszenvedett vereség egyértelműen rávilágít a katalánok legnagyobb problémájára. Puyol szerint a csapatszellem hiánya miatt nem képes kihozni magából a maximumot a gárda, ezért pedig maguk a játékosok a felelősek.

- Veszthetsz, de nem mindegy, hogy hogyan teszed. Sajnos nem érzem a csapatszellemet, azt, ahogy az egyik tolja a másikat. Beszélhetünk bármiről, ezt a világ úgyis érzi kívülről is – mondta elkeseredve Puyol.

– A felelősség egyértelműen a miénk, játékosoké, és ezt át kell, hogy érezzük. Állandósítani kell a megfelelő hozzáállást, mert ez így nem mehet tovább. Nem engedhetjük meg, hogy ekkora különbség alakuljon ki köztünk és az ellenfelünk között – mondta önkritikusan a Barcelona válogatott hátvédje.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: