2009-12-26 16:29:27• hírek • Szatmar.ro

Petrescu elhagyja az Urzicenit

A bajnokcsináló mester a hírek szerint Oroszországban folytatja.

A román sportsajtóban egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot az utóbbi hetekben arról, hogy Dan Petrescu, a bajnoki címvédő Unirea Urziceni mestere a téli szünetben marad-e vagy sem a gárda kispadján. Nos, szombaton kiderült, azoknak volt igaza, akik az egykori remek védő távozása mellett tették le a voksukat.

„Közös megegyezéssel felbontottuk Dan Petrescu szerződését. Az dokumentumokat hétfőn írjuk majd alá", nyilatkozta Felix Grigore, a gárda általános igazgatója a Mediafax-nak

Bár Ghoerghe Popescu, Petrescu korábbi válogatottbeli csapattársa és egyik legjobb barátja sokat sejtetően azt nyilatkozta, hogy hétfőig sok minden megtörténhet, a bukaresti sajtó szerint a 42 esztendős szakember előrehaladott tárgyalásokat folytat a Dinamo Moszkva csapatával. Ahová magával vinné Ianis Zicut, a Dinamo támadóját is. Nem ez lenne az első alkalom, hogy külföldön próbál szerencsét, mivel 2006-ban megfordult már a lengyel Wisla Krakkó csapatánál, mérsékelt sikerrel.

Ami az Urziceni csapatát illeti, a hírek szerint a vezetők első számú célpontja Razvan Lucescu szövetségi kapitány volt, ám Ionut Lupescu, a Román Labdarúgó Szövetség igazgatója kizárta ennek lehetőségét. Mihai Stoica menedzser annyi árult el, hogy külföldi trénert szeretne a csapat élére, a sajtó spekulációi szerint az első számú kiszemelt Dusan Uhrin jr, a Temesvár és a Kolozsvári CFR korábbi mestere.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: