2011-10-05 13:59:21• hírek • Szatmár.ro

Nyerj sétarepülést a Szatmári Repülőnapon!

Ugye már te is várod a Repülőnapot? Ha szerencséd van, a hétvégén akár repülhetsz is!

Idén október 8-án, 12 órai kezdettel rendezi meg a Szatmár Megyei Tanács  a harmadik Szatmárnémeti Repülőnapot a reptéren. A változatos programok között lesz ejtőernyőzés, akrobatikus műrepülés, légi parádé, ultrakönnyű- és vitorlázórepülés, Extra 300 és MIG-21 Lancer, Puma helikopter, hőlégballon bemutató.

Ha pedig ennyi nem lenne elég ok, hogy kimenj a repülőtérre, akkor itt van még kettő: a rendezvény egyfajta after-partyja lesz az a két koncert, amely valószínűleg sok embert csal ki a reptérre: fellép a Directia 5 nevű együttes illetve a magyarországi Megasztár első tehetségkutatójának nyertese, Tóth Vera is!

A rendezvényre a belépés természetesen ingyenes, de a legfontosabb, hogy Te is részt vehetsz egy sétarepülésen a város felett - ám csak akkor, ha részt veszel nyereményjátékunkon. Hogy bekerülj a játékba, válaszolnod kell egy kérdésre: Hányadik alkalommal rendezi meg a Szatmár Megyei Tanács a repülőnapot?

A beküldők közül egy személyt sorsolunk ki, aki részt vehet egy sétarepülésen a város-megye felett. A helyes válasz és a telefonszám mellett az e-mailben szerepelnie kell a játékos pontos nevének (a személyi igazolványban szereplő névnek), a személyi igazolvány szériájának és számának valamint a személyi számnak is. Az e-maileket a játék@szatmar.ro e-mailcímre várjuk.

A sorsolást pénteken reggel 10 órakor tartjuk, a nyertes  pedig október 8-án 12.30-kor kell majd jelentkezzen a repülőtér check-in pultjánál, hogy részt vehessen a repülésen a Tarommal. Sok sikert!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: