2008-01-22 13:36:46• hírek • Anna Szelényi

Nem tudsz megszabadulni a pocaktól? Rejtsd el!

fatmanNem kell egyebet tenned, csak jobban odafigyelned öltözködésedre.
A hasadon megjelent úszógumi nem fog egykönnyen eltűnni. Nincs időd edzésre járni és pénzed sincs zsírleszívásra? Akkor rejtsd el pocakodat. Nem kell egyebet tenned, csak jobban odafigyelned azokra a ruhadarabokra, amelyeket hordasz.

Lazítsd meg a szíjat!

Sok férfi azt hiszi, hogy egy jól meghúzott nadrágszíj soványabbnak láttatja őket. Nem akarom ledönteni ezen illúziójukat, de azt hiszem tudniuk kellene, hogy az ilyen módon viselt szíj nem tesz egyebet, csak felhívja a figyelmet a derék körüli részekre. Tehát jobban teszed, ha meglazítod szíjadat, mivel az emberek nem azt fogják észrevenni, hogy büszke birtokosa vagy egy sörpocaknak, hanem, hogy a nadrágod bő. Lehet, hogy a nadrágszíj övének egy lyukkal odébb való tétele megcsorbítja büszkeségedet, de hidd el, sokat javít majd kinézeteden.

Fektesd a hangsúlyt vállaidra

Így elvonod a figyelmet pocakodról. Viselj egy lezser kabátot, vagy rakj vállaid köré egy pulóvert és észreveszed majd, hogy a nők nagyobb érdeklődéssel néznek majd rád.

Vigyázat a cipőkkel

Ha egy elegáns öltönyt fogsz viselni és ezt kombinálod egy pár sportcipővel, akkor több mint valószínű, hogy mindenki a lábaidat fogja figyelni és nem a hasadat. Egyébként is divatos, két ellenkező stílus kombinálása.

Hagyd hosszabbra a nadrág szárát

Ha hosszabbra hagyod a nadrág szárát, magasabbnak és vékonyabbnak fogsz tűnni. A megfelelő hosszúság plusz eleganciát és kecsességet kölcsönöz majd öltözetednek.

Viselj egyszínű ruhákat

Ne kombináld a fehér inget fekete nadrággal és krém kabáttal. Inkább válassz a fekete nadrághoz egy sötét színű inget és kabátot. Ha elrejted a derekad táját egyszínű, vagy hasonló színű ruhákkal, az emberek figyelme nem fog a pocakodra összpontosulni.

A nadrágon kívül hagyott ing

Habár édesanyád azt tanította, hogy egy elegáns férfi mindig a nadrágba tűrve hordja az ingét, ha felszedtél pár kilót a hasad táján, ne hallgass rá.

Viselj sötét színeket

Mindenki tudja, hogy a fehér kövérít, ettől függetlenül nem kell talpig feketébe öltöznöd. Választhatsz sötét színű ruhákat.  A sötétkék, barna és szürke csak egyike a megannyi változatnak.

Kerüld a mintákat

Soha, de soha ne viselj vízszintes csíkokkal ellátott ruhákat. Ugyanakkor kerüld a kockás és rikító mintákat. Válassz inkább kifinomult mintákat (sejtelmes), és ha nem igazán értesz a ruhák kombináláshoz, ne felejtsd el, hogy léteznek egyszínű ruházati cikkek is.

Mivel a túlsúlyosság árt az egészségnek, a fenti tanácsok segíteni fognak elrejteni a plusz kilókat, abban a periódusban mikor diétát fogsz tartani és edzeni fogsz, hogy leadd a felgyűlt felesleget.

Szelényi Anna
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: