2007-05-09 10:50:40• hírek • Tamás Jakab

Nem kell a Manchester

fergusonAz Ázsiai Labdarúgó Szövetség nem javasolja a malajziai mérkőzést.

Nem mindennapi tiltakozó akció vette kezdetét azt követően, hogy kiderült, a Manchester United Kuala Lumpur-ban, Malajzia fővárosában játszik gálamérkőzést július 27-én.

Az Ázsiai Labdarúgó Szövetség vezetői nemtetszésüket fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy a nemrég angol bajnokságot nyert csapat egy igen szerencsétlen időpontban játszana a maláj fővárosban. A tiltakozás azért alakult ki, mert az ominózus időpont csupán két nappal előzi meg az Ázsia-kupa döntőjét, amelyről szerintük elvonná a kellő figyelmet. A szövetség vezetői a FIFA elnökével, Sepp Blatter-rel folytatott megbeszélések után hivatalosan is kijelentették: nem javasolják a Manchester United malajziai fellépését.

A túra szervezői végül engedtek a hatalmas nyomásnak, lemondták a mérkőzést, annak ellenére, hogy a malajziai szövetség nem fogadta kitörő lelkesedéssel a hírt.

- Alkalmazkodnunk kell az ázsiai futballcsalád szabályaihoz, és sajnos el kell tekintenünk a mérkőzéstől - mondta a maláj szövetség elnöke, de a főtitkár már kevésbé volt ennyire toleráns.

- Nincs joguk másoknak megmondani, hogy hogyan ünnepeljük a szövetség 50 éves évfordulóját - nyilatkozta. Manchester United ezen a nyáron Japánban, Dél-Koreában és Makaun is vállalt fellépést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: