2012-04-17 17:18:04• hírek • Kocsis Zoltán

Negredo fantasztikus gólja fikarcnyit sem segített a Sevillán

Abszolút háromesélyes meccsnek indult a spanyol labdarúgó bajnokság 32. fordulójában a Getafe és a Sevilla összecsapása. Amikor a 19. percben az andalúzok megszerezték a vezetést, kevesen gondolták, hogy madridi kiütés lesz a vége.

Bő negyed óra elteltével ugyanis Piotr Trochowski emelte a hazai védők mögé a labdát, Alvaro Negredo pedig bámulatos mozdulattal rúgta a hálóba a lasztit. Akkor még nem tudhatta, hogy gólja mennyit ér majd, hisz a folytatásban a Getafe ötször is betalált, beállítva az 5-1-es végeredményt. A Sevilla lemészárlásából a magyar származású venezuelai Miku, azaz Nicolas Ladislao Fedor Flores két találattal vette ki a részét.

A Getafe kiütéses győzelme azért is jelent meglepetést, mert Madrid külvárosának csapata legutóbb 2009 novemberében lőtt öt gólt bajnokin. Akkor is 5-1-lett a vége és, szinte hihetetlen párhuzam, akkor is az ellenfél, azaz a Xerez rúgta az első gólt. További kapcsolódási pont, hogy a Getafe kispadján akkor az a Michel ült, aki most a Sevilla trénereként bánkódhatott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: