2007-12-05 16:29:47• hírek • István Löchli

Modern óvoda Mikulásra

 Felavatták a Tricotext óvoda felújított épületét, mely jelenleg az egyik legmodernebb óvodának számít.
A szerdai nap folyamán Ilyés Gyula polgármester, Viorel Solschi alpolgármester, a pedagógusok, a megjelent szülők és a sajtó jelenlétében felavatták a Tricotext óvoda felújított, teljesen modernizált épületét, mely felszereltségében, kialakításában illetve szakképzett pedagógusai révén talán a megye legjobb óvodájának számít.

Az óvoda felújítási munkálatait az év elején kezdték meg, részben az Ukrán-Román PHRE CBC program támogatásával, de Megyei Tanács is hozzájárult a modernizálásához. Az épületet már a gyerekek birtokukba vették, ahol modern felszerelések segítik pedagógusok munkáját.
 
Ilyés Gyula a felavatást követően elmondta, Szatmárnémeti és persze az egész megye nagyon jól áll, ugyanis több óvodát modernizáltak itt, mint bármely más romániai megyében. A polgármester hangoztatta, a modernizálások továbbra is folytatódni fognak addig, míg minden tanintézetet sikerül teljesen felújítani. A felavatás után a gyerekek egy kisebb műsorral szórakoztatták a közönséget, majd a gyerekek számára a nap fő eseményére került sor, mikor Ilyés Gyula polgármester és Viorel Solschi alpolgármester átadta a Mikulás ajándékát.  A felavatás pillanatait, Ilyés Gyula beszédét, valamint a gyerekek előadását az alábbi videóban tekinthetik meg.
{youtube}E6wEgsEGQvg{/youtube}
 
 
 
 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: