2009-03-07 10:40:59• hírek • Szatmár.ro

Megszűnhet az Egri Sasok focicsapata

A jelenlegi állás szerint a hétvége meghatározó lehet a negyedik ligás bajnokságban szerepelő  Egri Sasok együttese számára, ugyanis hétfőig eldől, hogy indul-e a tavaszi idényben a csapat.

A helyi tanács legutóbbi ülésén 250 millió régi lej támogatást szavazott meg a csapatnak a tavaszi szezonra, viszont a pénzt csak akkor kapja meg az együttes ha az új vezetőségben két tanácstag is lesz. Márton Miklós, aki a lemondott Ioan Donca elnököt váltaná a klub élén elmondta, hogy ennek semmi akadálya nincsen, viszont a korábbi alelnök Oroszi István nem hajlandó hivatalosan lemondani, ami Márton szerint még nem is lenne nagyobb gond.

„Az új vezetőségben Móra Botond lenne az alelnök, Márton Botond a tag, Simon Elek edző pedig a titkári posztot foglalná el. Oroszi lehetne a másik alelnök, ő viszont nem akar semmilyen változást, pedig nem kevés erőfeszítésembe került, hogy Simon Eleket rábírjam a folytatásra” – nyilatkozta Márton Miklós, aki 2003-ban Simonnal együtt alakította meg az egri együttest.

A játékosként is szereplő Márton hozzátette, ha a tanács nem nem győzi meg hétfőig Oroszit, hogy fogadja el a változásokat a vezetőségben, akkor ő és Simon Elek is nem foglalkoznak többet a csapattal, amely gyakorlatilag a Sasok megszűnését jelentheti.

Egri sasok

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: