2006-06-13 00:19:39• hírek • Szatmár.ro

Meglepetések nélkül

Az auszik, a csehek és az olaszok is hozták a kötelezőt.

 

Fantasztikus hajrában győzött Ausztrália Japán ellen. Bár az első játékrészben még az ázsiaiak vezettek Nakamura találatával (Schwarzer kapus alaposan elnézte), a találkozó utolsó hét percében a kenguruk háromszor is betaláltak. Cahill kétszer, Aloisi egyszer volt eredményes, így Guus Hiddink csapata győzelemmel debütált és megszerezte első győzelmét a VB-k történetében.

Remek játékkal mutatkozott be a németországi labdarúgó-világbajnokságon a cseh válogatott is. Az E-csoportban Csehország magabiztosan győzte le az Egyesült Államokat. Karel Brückner alakulata a gelsenkirchen stadionban 50 ezer néző előtt 3-0-ra verte az Egyesült Államok együttesét. Koller már az 5. percben vezetést szerzett, májd a 36. percben Rosicky lőtt bombagólt 25-ről. A 76. percben ugyancsak ő állította be a végeredményt, miután egy kapufát is lőtt a második játékrészben.

A nap utolsó találkozóján sem született meglepetés: Olaszország magabiztosan verte Ghána együttesét. Az olasz gólokat Pirlo (40) és Iaquinta (83) szerezték.

Az ötödik játéknapon a Dél-Korea - Togo, a Franciaország - Svájc, valamint a Brazília - Horvátország találkozókat rendezik.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: