2020-09-24 13:10:38• hírek • Bede Emőke

Már négy koronavírus-fertőzött diákról tudnak a Szatmár megyei hatóságok

Fotó: freepik.com
Fotó: freepik.com

Szatmár megye területén az elmúlt 24 órában 15 új fertőzést igazoltak, mely által immár 578-ra nőtt az azonosított koronavírosos személyek száma.

A prefektusi hivatal tájékoztatása szerint immár 204-re nőtt azon betegek száma, akiket hivatalosan is gyógyultnak minősítettek az orvosok, ám sajnos nem csak a gyógyultak, de az elhunytak száma is emelkedett az elmúlt napon. A 26-odik Szatmár megyei páciens, kinek halálát kapcsolatba hozták a fertőzés szövődményeivel, egy 53 éves férfi volt, aki a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház járványügyi osztályán hunyt el. A hatóság arra vonatkozóan nem közölt adatokat, hogy voltak-e az elhunytnak más betegségei vagy sem.


Szatmár megyében ez idáig 25 724 tesztet végeztek el.
 



Már négy koronavírusos diák van Szatmár megyében


Az említett hivatal arról is tájékoztatta híroldalunkat, hogy Szatmár megye területén csütörtökre 4 diákról derült ki, hogy megfertőződött a koronavírussal. Az előírásoknak megfelelően e 4 gyerek osztálytársai a következő 14 napban a harmadik, tehát a vörös forgatókönyv szerint fognak tanulni. Ez azt jelenti, hogy az érintett diákoknak nem kell személyesen megjelenniük az iskolában, oktatásuk kizárólag az online térben történik a soron következő két hétben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: