2013-04-21 14:36:05• hírek • Szatmar.ro

Már csak egy pont az Olimpia hátránya

Immár egy pont az Olimpia hátránya a Vajdahunyaddal szemben a labdarúgó harmadik osztály ötödik csoportjában, miután a 20. játéknapon a listavezető előbb 1-0 arányú vereséget szenvedett Fugyivásárhelyen, üldözője pedig hazai pályán 2-0 arányban fölülmúlta a Kolozsvári Sanatatea együttesét.

Az Olimpia remekül kezdte a pazar tavaszi időben lejátszott meccset, hisz a 4. percben Bujor lépett ki Gavrilescu remek passza után és máris megszerezte a vezetést. Ez azonban a jelek szerint túlságosan is elkényelmesítette a fiúkat, az első félidőben egy vendég (Crisan) és egy hazai (Bujor) helyzet mellett sok mindent nem jegyezhettünk fel.

A második félidőt Dragos egy hazai ziccerrel indította, majd egy nemkívánatos esemény borzolta a kedélyeket: Gavrilescu olyan szerencsétlenül ütközött egy ellenféllel, hogy kificamodott a válla, kórházba kellett szállítani. A helyére beállt Danila viszont a 81. percben eldöntötte az amúgy nem túl magas színvonalú meccs és a három pont sorsát.

A győzelem és listavezetővel szembeni hátrány csökkenése ellenére Csík Tibor nem volt túlságosan elégedett a meccs után: „Gyengén játszottunk, a Pankota ellen és most is nagyon halvány volt a csapat, csalódást okozott a játék. Meg kell találnunk ennek az okát, mert hosszú távon ez nem mehet így tovább. Idegenben sokkal jobban megy a játék, egyelőre nem tudom, mi lehet az oka ennek", fogalmazott a mester.

Az egykori kiváló bekk a következő fordulóról is szót ejtett és kifejtette, nehéz meccsre számít Zilahon: „A Zilah jó csapat,  hazai pályán sok gólt szokott szerezni, tehát kemény találkozó lesz, és Gavrilescura valamint Dănilára sem számíthatunk", mondta.

Ami a következő fordulókat illeti, a sorozatos visszalépések miatt a szilágysági meccs után két hét pihenő vár a csapatra, majd május 18-án az Aranyosgyérest fogadja a csapat.

III. Liga, 20. forduló, 5. csoport:
Olimpia-Kolozsvári Sănătatea 2-0
gólok: Bujor (4.), Dănilă (81.)
Az Olimpia összeállítása: Şuta - Glodean, Mureşan Fl., Iuhas, Hanus, Gavrilescu (Dănilă 67.), Micaş (Botos 46.), Villand, Dragoş (56. Molnar), Bujor (Marinaş 77.)

További eredmények:
Fugyivásárhelyi CS-Vajdahunyadi FC 1-0
Borossebesi Naţional-Dési Unirea 0-1
Gyulaheférvári Europa-Máramarosszigeti Plimob 5-1
Petrozsényi Jiul-Aranyosgyéresi Seso 0-3 (a Jiul visszalépett a bajnokságból),  Tordai FCM-Pankotai Şoimii 0-3 (a Torda visszalépett a bajnokságból)
A Zilah állt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: