2010-02-01 15:10:13• hírek • Szatmar.ro

Mancini várost nem, csak klubot cserélt

Mancini nyárig az Inter csapatától a Milánhoz került kölcsönbe.

A téli átigazolási időszak utolsó napján az olasz élvonalban szereplő Milan csapata megerősítette keretének támadó részlegét, mivel nyárig kölcsönkapta a városi rivális Intertől a brazil Mancinit.

A brazil szélső 2008-ban 13 millió euróért érkezett az Interhez a Romától névrokona, Roberto Mancini kérésére, ám aztán az olasz trénernek mennie kellett, a helyére érkezett Jose Mourinho pedig nem tartott igényt a 15-szörös válogatott szolgálataira: az elmúlt másfél szezonban mindössze 26 bajnoki jutott neki, ebből is húsz a tavaly. A Milannak ugyanakkor szüksége volt egy offenzív játékosra, aki csereként beállva is új lendületet adhat a játékának.

A 29 éves Alessandro Faiolhe Amantino Mancini 2003 telén érkezett Európába a Venezia csapatához, majd innen került a szezon végén Romába, ahol öt évig meghatározó játékos volt.

Mancini 2004-ben Copa Americát nyert a brazil válogatottal, míg Itáliában egy bajnoki címmel és két kupagyőzelemmel gazdagította trófeagyűjteményét. Néhány hete még úgy tűnt, hogy az Olympique Marseille-ben folytatja nyárig, ám hétfőn kiderült: a Milant részesítette előnyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: