2009-10-22 15:15:48• hírek • Blikk.hu

Levetkőzött Bodnár László szexi kedvese

Egyre több szebbnél szebb lány rajongja körül a Loki népszerű focistáit, de Bodnár Lászlót (30) csakis szerelme, Regős Lili (21) érdekli, akivel hat éve kitartanak egymás mellett jóban-rosszban.

A modell őszintén mesélt kapcsolatuk kezdeti nehézségeiről, a mindenkit megrázó tragédiáról, és arról is, lehet-e szerelmeskedni meccs előtti napon.

- Mindent megbeszélünk Lacival, de a szüleim véleményét is kikértem, hogy mit szólnának egy ilyen képsorozathoz - mesélte a Blikknek Lili, aki 16 éves volt, amikor egymásba szerettek, és annyira biztos volt érzéseiben, hogy nyolc hónap távkapcsolat után kiköltözött párjával Belgiumba.

- Mint mindenben, ebben is támogattak, megmutattam nekik a végeredményt, tetszett nekik. Laci büszke rám, a képekre, nem féltékeny, mint ahogy én sem vagyok rá. Teljesen megbízunk egymásban, és sokkal jobban tiszteljük a másikat, mint hogy bármelyikünk félrelépjen.

A képek láttán sok férfinak biztosan beindul a fantáziája, de a modell elárulta: csak a fotó kedvéért volt ilyen vad, valójában sokkal visszafogottabb; szexis énjét csak párjának tartogatja. Ám őszintén válaszolt arra a kérdésre, hogy szeretkeztek-e sta­dionban, és meccs előtt engedélyezett-e a szex.

 

A cikk folytatását a www.blikk.hu weblapon olvashatja.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: