2005-07-28 06:33:38• hírek • Szatmár.ro

Le a melltartókkal!

A nyár a formás, karcsú vagy gömbölyded  idomaikat megmutatni kedvelők szezonja.

 

A harminc fok feletti hőmérséklet nem a legmegfelelőbb klíma a hétköznapi divatbemutatókhoz. A csini, csábító, feszes darabokat tegyük el inkább estére.

Napközben a szellős, a test körül minden mozdulatra lágyan hullámzó lenvászon, gyolcs - tehát semmi műszál! - együtteseket, ruhákat részesítsük előnyben. Lehet spagettipántos, vagy ujjatlan, rövid, vagy hosszú, nyári színekben pompázóan mintás, vagy egyszínű - ki-ki ízlése szerint választhat. A nyári kánikulának leginkább megfelelő öltözködési trendeket az Életforma járta körül.

A nyár a formás, ahol kell karcsú, ahol kell gömbölyded idomaikat megmutatni kedvelők szezonja. A kánikulában azonban a feszes mini szoknya, tapadós, s persze mélyen dekoltált felső, melyből még középtájon a köldök piercing is kivillan, nem biztos, hogy a legkellemesebb viselet. Főleg városban, és napközben. A 30 fok körüli hőségben, melyhez ráadásul magas páratartalom is társul nincs ember, aki nem izzadna. Ha nem tud felszáradni bőrünkről az izzadtság, s átüt a ruhán, pólón, az nem csupán nem szép, hanem a bőrnek sem tesz jót. Enyhébb esetben kipállás, rosszabbik esetben gombásodás elindítója.

Ha lehet, felejtsük el a melltartót is, mert bármily kényelmes is, a gumírozása akkor is szorít. A fullasztó hőségben könnyebben mozgunk, lélegzünk, ha minél kevésbé tapadnak ránk a ruhadarabok. S a jól megválasztott fazonnal - "A" vonalú, vagy harang alakú - éppoly csábosak lehetünk, mint a tapadós miniben, alig takaró felsőrészben.

A kánikula nem a hétköznapi divatbemutatók időszaka. Inkább a szépség és a kényelem harmóniáját igyekezzünk megtalálni.

Stop!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: