2012-02-07 09:41:08• hírek • szatmár.ro

Kutya-gazdi hasonmásverseny: újabb jelentkezőket mutatunk be

Sokszor mondogatják egy-egy gazdira, hogy kezd hasonlítani a kutyájához - vagy éppen fordítva.  Néha ez a külső tulajdonságokban is megmutatkozik, néha inkább csak a belső tulajdonságokra igaz.

A Szatmár.ro legújabb versenyén kutya-gazdi hasonmásokat keresünk, a legjobb párost pedig hírportálunk olvasói fogják szavazással kiválasztani. Ez esetben nem csak a külső hasonlóság számít, ha valaki természetben, lelkiekben hasonlít házikedvencére, az is bátran beküldheti a versenybe nevezett közös képet.

Most újabb jelentkezőket mutatunk be az olvasóinknak:

Nagy Eszter

Nagy Eszter és kutyája, Maci

"Az én kis kedvencem Maci, 4 éves hosszúszőrű németjuhász. A kutya az ember legjobb barátja: Maci velem van, ha sírok, ha nevetek, érzi a fájdalmat, a boldogságot, gyakran boldogabbá tesz, mint egy ember.  Nekem Ő a legjobb barátom. Hasonlítunk, ő is életvidám, mint én, és szeret minden napra tartogatni meglepetéseket."

Vachter Hannelore és Macika

"A képen látható szöszi kislány a húgom, akit Hannelorenak hívnak, a kutyus pedig az ő szülinapi ajándéka volt, aki immár 8 hónapja a család kedvenc tagja. Mindketten színes egyéniségek, állandóan tudnak meglepetést okozni, szeretnek mindketten játszani, pajkosak, de mindezek mellett imádnivalóak. Külsőleg és belsőleg is nagyon sok hasonlóság fedezhető fel közöttük, tehát ők egy igazán összeillő gazdi-kutya páros! "- árulta el a jelentkezést beküldő Vachter Ingrid.

Köves fanni

Köves Fanni és Domino

Azért jelentkezek a versenyre, mert nemrég halt meg a kutyám, és nagyon szerettem. :( Bár külsőre nem hasonlítunk, lelkileg nagyon is! Mindig boldog volt Domino, akárcsak én, és mindig izgága!  Ha szomorú voltam, ő mindig megvigasztalt! Karácsonykor együtt bontottuk ki az ajándékokat, és együtt jatszottunk mindig! A macskát is együtt bosszantottuk! Imádtam vele nyáron biciklizni a töltésen, kutyaiskolába járni. Nagyon okos kutyu volt! Bár nem volt tökéletes, én mindig szeretni fogom! :)

 

Értékes nyeremények várnak a gazdikra és az ebekre is! Az első három helyezett gazdi egy-egy kétszemélyes wellness-hétvégét nyer a négycsillagos Csigakert Családi Wellness Hotel Gyulának a felajánlásával, a kedvencek pedig egy átfogó egészség-csomagot nyernek Dr. Sabados Florin felajánlásával. Az ajándék tartalmaz egy teljes kivizsgálást, külső-belső féregtelenítést, és egy kötelező oltást is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: