2007-02-01 13:49:26• hírek • Szatmar.ro

Kormányátalakításra készülnek a liberálisok

 Már kiszivárgott, hogy többen a demokrata miniszterek leváltását kezdeményezik.
Fennhangon ugyan még nem beszélnek róla, de már kiszivárgott, hogy többen a demokrata miniszterek leváltását kezdeményezik. „Nincs amiért áltatnunk magunkat koalíciós társunk lojalitásával kapcsolatosan. A PD ellenfelünk, ellenségünk lett, aki – ha tehetné – azonnal hátba döfne. Jól meg kell gondolnunk, kivel kormányozzunk tovább”, nyilatkozta a radikális liberális vezetők között számon tartott Crin Antonescu.
A miniszterelnök egyelőre nem reagált a felvetésre. Azt azonban elismerte, az európai parlamenti választásokat követő időszakban elképzelhető, hogy megválnak a demokrata miniszterektől - jelenti a mediatica.
A Demokrata Pártot nem érintené érzékenyen a döntés. Az alakulat vezetőinek az a véleményük, hogy Călin Popescu Tăriceanu valójában jót tenne velük, ha így járna el, mivel levenné vállukról a kormányzás felelősségét, aminek következtében jelentősen növekedne támogatottságuk a választók körében. A Liberális-Demokrata Pártszövetségben ugyanakkor a Liberális-Demokrata Párt venné át a Nemzeti Liberális Párt helyét.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: