2009-04-27 18:13:22• hírek • Szatmar.ro

Kirúgták Klinsmannt

A Bayern München menesztette edzőjét, a korábbi válogatott Jürgen Klinsmannt.

A német labdarúgó Bundesligában szereplő Bayern München vezetősége megelégelte csapata vesszőfutását és hétfőn menesztette a vezetőedzőt, a korábbi német szövetségi kapitányt, Jürgen Klinsmannt.

A korábbi 108-szoros válogatott, világ- és Európa-bajnok támadó helyét Jupp Heynckes veszi majd át, aki 1987 és 1991 között már irányította a bőrnadrágosok szakmai munkáját, két bajnoki címet is szerezve. A német mester a Bayern mellett megfordult a Mönchengladbach, a Schalke, a Frankfurt, az Athletic Bilbao, a Benfica és a Real Madrid kispadján is, ez utóbbival 1997-ben elhódította a Bajnokok Ligája serlegét.

Jürgen Klinsmann számlájára két dolgot írnak az egyesület vezetői és a szurkolói. Egyrészt korábbi klasszis csatár több játékosával (Lukas Podolski, Massimo Oddo) sem értette meg magát. Másrészt a bajnokságban a csapat már hét vereségnél tart, ami az utóbbi tíz évek második leggyengébb teljesítménye. A Bajnokok Ligájában csúnya vereségbe szaladtak bele Barcelonában (0-4), a Német Kupában pedig már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerültek.Jürgen Klinsmann

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: