2011-04-19 15:41:38• hírek • Szatmár.ro

Kezdődhet a munka

Májusban elkezdődhet a Ioan Slavici Kollégium felújítása.

Ilyés Gyula polgármester a keddi nap folyamán írta alá a közbeszerzési eljárás során sikerrel szerepelő pályázókkal, a S.C. Proiect Invest S.R.L – S.C. Conrep S.A cégek képviselőivel a Ioan Slavici Nemzeti Kollégium felújításáról szóló szerződést.

A Polgármesteri Hivatal az Európai Unió társadalmi infrastruktúra fejlesztésére szánt pályázatán vett részt és nyert. A projekt összértéke több mint 13 millió lej, melynek során az oktatási intézmény teljes épülete külsőleg és belsőleg is megújul. A projekt része az iskola A és B épületének a teljes külső és belső felújítása, a sportterem megújítása, de van elkölthető összeg az informatikai laboratórium teljes felszerelésére és egyéb oktatási segédanyagok beszerzésére is. Utóbbiakra 464 ezer lejt költhet el a polgármesteri hivatal.

A munkálatok május hónap folyamán megkezdődhetnek, a szerződést aláíró cégeknek pedig 18 hónap áll a rendelkezésükre, hogy elvégezzék a felvállalt feladatokat.

A 2010-2011-es iskolai évben egyébként az iskola hét osztályt indított, reál szakon három, humán szakon három osztályt és egy tanítóképzői osztályt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: