2011-05-12 16:08:39• hírek • Szatmar.ro

Két halálos baleset egy órán belül

Tragikusra sikeredett a szerda késő este Szatmár megye útjain: két közúti baleset is halálozással végződött, melynek következtében egy öt éves gyerek valamint egy 49 éves férfi életét vesztette.

Az első baleset Sándorhomokon történt, 20.00 óra környékén, amikor a 31 éves Marius D. saját tulajdonában lévő autóját vezetve elütötte az öt esztendős A.F.-et. Amint a vizsgálatok kiderítették, a gyerek nagykorú felügyelet nélkül próbált átkelni az úttesten.

A mikolai illetőségű autóvezetőtől vért vettek, hogy megállapítsák, fogyasztott-e alkoholt az eset előtt. Az áldozatot beszállították a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba, ahol azonban már nem tudtak rajta segíteni és 23.00 óra körül életét vesztette.

A másik eset alig másfél órával később, Avasfelsőfalu határában történt: az avasújfalui illetőségű 26 éves Lucian L. szintén saját autójával közlekedve ütötte el a 49. éves áldozatát. Amint az később kiderült, Vasile C. az úttesten feküdt, amikor a baleset történt. Az áldozatot az Avasfelsőfalui Városi kórházba szállították, ahol 23.00 körül életét vesztette - derült ki a rendőrségi jelentésből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: