2009-11-13 15:07:23• hírek • Szatmar.ro

Kell a pont a bányászok ellen

A Mikola továbbra is győzelmi kényszerben van, ezúttal a Zalatna az ellenfél.

Csak a győzelem az elfogadható a Mikola labdarúgó csapata számára a harmadik osztály hatodik csoportjának 14. fordulójában, amikor a középmezőnybeli Zalatnai Minerul látogat a Szatmár melletti településre.

A Mikola azonban nem tudhat eseménytelen hetet maga mögött, hisz az előző fordulóban két potyagóllal veszített Nagydisznódon, ráadásul elveszítette egyik legjobbját, Marian Popot. Ráadásul a rengeteg esőzés miatt a gárda nem tudott labdás gyakorlatokat végezni, csak erőnléti edzéseket.

„Nincs más választásunk, ha benn akarunk maradni égetően szükség van a három pontra.  A csapatnál jó a hangulat, egyelőre a nehéz anyagi helyzet nem nyomasztja annyira a fiúkat, legalábbis a meccsekre próbálják félretenni az ilyen problémákat. Nagy veszteség, hogy az eddigi leggólerősebb játékosunk, Marian Pop az őszi idényben már nem játszhat többet, miután Nagydisznódon kificamodott a bokája. Helyét a csatársorban Marius Pop vagy Nichita foglalja el", mondta Dobos Csaba elnök.

Ami az ellenfelet illeti, a Minerul a szezon elején még a feljutás gondolatával kacérkodott és a csapat jól is startolt, a Román Kupában csak a Dinamo állította meg. Aztán beütött a krach, a csapat visszaesett, így jelenleg a 10. helyen áll,négy ponttal megelőzve a Mikolát. Idegenben eddig négy pontot gyűjtöttek -1-0-ás győzelem Máramarosszigeten, 2-2 Besztercén-, és otthon sem valami acélosok, legutóbb például a Székelyudvarhelytől kaptak ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: