2012-10-26 14:41:19• hírek • Szatmar.ro

Kedvezményekkel és ingyenes abroncshotellel vár az új vulkanizáló

Kilyukadt az abroncs a gépkocsidon és a központ közelében szeretnéd orvosolni a problémát? Közeleg a tél és szeretnéd lecserélni nyári gumijaidat? Esetleg hirtelen lehavazott és nem mered elhagyni a központot? Nincs más teendőd, mint hogy elautózz a Bujorului utcára, ott percek alatt megoldják problémáidat.

Alig néhány percre Szatmárnémeti központjától, a Bujorului utca 74. szám alatt nem csak abroncsaidat javítják meg, hanem be is szerezhetsz másokat. Amennyiben épp nincs pénzed újakra, akkor sem kell kétségbe esned, mert jó minőségű, Németországból és Ausztriából származó használt gumikat is vásárolhatsz jutányos áron.

Nem ez az egyetlen kedvezmény azonban, amivel szembesülhetsz. Ha november elseje után négy használt gumit vásárolsz, részesülhetsz a cég abroncshotel-szolgáltatásában is. Ez azt jelenti, hogy miután nyári gumijaidat lecserélted téliekre, tavaszig a vulkanizálóban hagyhatod őket. Ott ingyen tárolják, hogy otthon ne kelljen őket kerülgetned.

„Mi több, nagyobb tételű vásárlás esetén árkedvezményt is adunk. Na, meg egy pohár finom kávét...", árulta el Csáki Csongor tulajdonos - üzletvezető.

Legyen az személygépkocsi vagy mikrobusz, a Bujorului utca 74. szám alatt 12 hüvelyktől (col) 21 hüvelykig szinte minden gumitípust és méretet megtalálsz. Ha ott vásárolod meg az abroncsot, akkor azt ingyen teszik fel neked hétfőtől péntekig 08.00 és 18.00, szombaton pedig 08.00 és 14.00 órák között. Bővebb információkat, árakat, termékeket a cég honlapján, a www.anvelopeshonline.ro címen találhatsz.

Mert nem kell ahhoz eltávolodnod a központtól, hogy színvonalas vulkanizálót találj!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: