2008-06-24 14:28:01• hírek • Szatmar.ro

Jön a legújabb Skype

A Skype új köntösbe öltözik, és számos új funkciót kínál az online kommunikáció terén -közölte az Impulzus.ro portál.

A Skype 4.0-ás még jobb szolgáltatásokat és hasznos újdonságokat kínál a felhasználói számára. A video-telefonálás terén jobb minőséget és nagyon felületet biztosít a legújabb verzió, mellyel még élvezetesebbé tennék az internetes kommunikációt.

Ugyanakkor, a konferencia-beszélgetések terén is vannak újdonságok, 4.0-ással ugyanis zavartalanul folytathatunk egyszerre több személlyel beszélgetést, anélkül, hogy több ablakot nyitnánk meg.

Ezeken kívül a Skype még további fejlesztésekkel teszi vonzóbbá a legújabb verziót, amelynek jelenleg a bétája tölthető le. A vállalat vezetősége arra kéri a felhasználókat, próbálják ki bátran, és az észrevételeiket osszák meg a fejlesztőkkel, hogy minél inkább igazodjon az elvárásokhoz.

„Az a célunk, hogy az évekkel ezelőtt elindított program, melynek célja az ingyenes telefonálási lehetőség biztosítása, egyre jobb szolgáltatást kínáljon, egyre több felhasználó számára"- fogalmazta meg jövőbeli terveikre vonatkozó álláspontját a Skype menedzsment- vezetője, Mike Bartlett.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: