2008-05-19 17:01:10• hírek • Czinzel László

Jelöltbemutató majális Sárközújlakon

Kulturális rendezvényen mutatkozott be a választók előtt Mészáros István polgármesterjelölt.

Az első alkalommal megrendezett, egyben jelöltbemutatónak szánt Sárközújlaki Majális csak első volt a tervezett hasonló összejövetelek sorában: ugyanis Mészáros István, RMDSZ-polgármesterjelölt egyik kiemelt célja a kulturális élet fellendítése.

Már kora délután megkezdődött a nyüzsgés a helyi RMDSZ-székház előtti füves területen, estére pedig zsúfolásig telt a tér. Ami nem csak a Sike Sándor által készített ízletes gulyásnak köszönhető - melyet mindenki megkóstolhatott -, az embereket főleg a Coctail Band, a Harag György Társulat színművészeinek műsora, illetve a sztárvendég, Ihos József fellépése vonzotta inkább a rendezvényre.
 
Mészáros Istvánt, az RMDSZ sárközújlaki polgármesterjelöltje bemutatkozó beszédében azt hangsúlyozta ki, hogy az új városban változásra, változtatásra van szükség, amire fiatalos lendülete garanciát jelenthet. „Eddig csak mindenki ígérgetett, itt az ideje, hogy a tettek időszaka következzen Sárközújlak életében” — emelte ki a jelölt, hozzátéve: a rendszer csak úgy lesz működőképes a jövében, ha rajta kívül a választók RMDSZ megyei tanácselnök-jelöltjét, illetve tanácsosi jelöltlistáját is megszavazzák.
 
Csehi Árpád, az RMDSZ megyei szervezetének elnöke örömmel nyugtázta, hogy a szervezeten belül immár vidéken is vannak fiatal, tettrekész személyiségek:
— A várossá alakult Sárközújlakon újfajta szemléletmódra, korszerű vezetési stílusra van szükség, ezért ideális választás Mészáros István az Önök számára. Mindannyian azt akarjuk, hogy Sárközújlakból valóban európai város váljon.
 

 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: