2008-04-11 15:15:01• hírek • István Löchli

Izzik a levegő a két színész között

 Jennifer Aniston és Orlando Bloom nehezen tudják elrejteni egymás iránt érzett vonzalmukat.

Jennifer Aniston és Orlando Bloom olyan hatással vannak egymásra, mint a hő követő rakéták.

A két sztár, akikkel kapcsolatban először akkor indult meg a pletyka, amikor tavaly együtt nyaraltak Mexikóban, a hírek szerint legutóbb egy jótékonysági rendezvényen nem tudták véka alá rejteni egymás iránti vonzalmukat, a Los Angeles-i Beso nevű étteremben, még márciusban.

Egy forrás az amerikai OK! magazinnak elárulta: „olyanok voltak, mint két hő követő rakéta. Együtt érkeztek, átkarolták és megölelték egymást.” Jennifer rés Orlando azért vett részt az eseményen – amelynek az étterem tulajdonosa, Eva Longoria Parker volt a házigazdája –, hogy pénzt gyűjtsenek az Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation nevű alapítványnak.

A párhoz csatlakoztak Jennifer legközelebbi barátai is, úgymint Courteney Cox és férje, David Arquette, valamint Jessica Simpson és Kate Beckinsale. Egy szemtanú hozzátette: „Egymás mellett ültek, Jennifer pedig úgy nézett Orlandóra, mintha ő lenne a kedvence az egész világon. Úgy nézte, hogy várható volt, azonnal megragadja és magával cipeli!”

A pár 2003 óta ismeri egymást, amikor Bloom együtt játszott Aniston akkori férjével, Brad Pitt-tel a Trója című filmben.

danubius.hu
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: