2010-07-13 16:32:36• hírek • Szatmar.ro

Ismét lábröplabda-bajnokság

A látványos elemeket tartalmazó sport szerelmeseit ismét várják Szatmáron.

A tavalyhoz hasonlóan idén is megrendezésre kerül Szatmárnémetiben a rendkívül látványos lábröplabda- (footvolley) bajnokság. A fiatal sportág szerelmeseinek megmérettetése nemzetközi szintűvé válhat, hisz Magyarországról is várnak versenyzőket.

A bajnokságot ezúttal is a Time Entertainment Factory szervezi, a helyszín azonban ezúttal a Real Hypermarket parkolója lesz, ott állítják fel a homokpályákat. A szervezők elmondták, reményeik szerint nem csak a szomszédos országból, de a szomszédos megyékből is jönnek majd versenyzők, így Kolozs, Szilágy vagy Máramaros megyéből.

Két tagú, amatőr csapatok jelentkezését várják, az alsó korhatár 14 év, a felső nincs meghatározva, a nevezési díj 100 lej csapatonként. Nevezni tulajdonképpen a verseny kezdetéig, azaz július 23.-ig lehet, maga a torna három napig tart majd.

A szervezők a pénzdíjak tekintetében is kitettek magukért, hisz a győztes csapat 900, a második 600, a harmadik 300, a negyedik 200 lejt tehet zsebre, míg az 5-8 helyezett társaságok egy-egy lábröplabda-labdával gazdagodhatnak.

Bővebb információkat kérni és jelentkezni a 0261-710871-es telefonszámon lehet, de e-mailen is lehet érdeklődni a footvolley.sm@gmail.com címen.


Footvolley-bajnokság Szatmárnémetiben
Footvolley-bajnokság Szatmárnémetiben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: