2021-10-25 12:55:16• hírek • Szatmár.ro

Internetes vagy telefonos ügyintézésre is van lehetőség az önkormányzatoknál

A kormány által pénteken elfogadott, a koronavírus-járvány terjedését fékezni hivatott 2021/1130-as számú kormányrendelet értelmében október 25-től a közintézmények csak beoltott, a betegségen átesett, vagy negatív teszttel rendelkező állapompolgárokat fogadnak.

A szigorításhoz alkalmazkodva, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal arra hívta fel a lakosság figyelmét, hogy az önkormányzat online szolgáltatásai bármikor igénybe vehetőek, s ennek részeként a kérelmek, beadványok leadása és a dokumentumigénylés is történhet drótpostán keresztül. Bármilyen dokumentum, kérvény elküldhető a registratura@primariasm.ro e-mail címre, a köztisztassággal, munkálatokkal, közvilágítással kapcsolatos észrevételek pedig a sesizari@primariasm.ro címre. Az ügyintézéshez szükséges formanyomtatványok letölthetőek a www.primariasm.ro oldalról, postai ügyintézés esetében pedig az alábbi címet kell feltüntetni a borítékon: Szatmárnémeti, Október 25. tér, 1. szám, M bejárat.


Telefonos ügyintézésre buzdítanak Nagykárolyban


Azok a ügyintézésre várók, akik nem rendelkeznek a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatalba való belépéshez szükséges iratokkal, továbbra is fordulhatnak a önkormányzat szakosztályaihoz telefonon vagy online. További információk: municipiulcarei.ro


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: