2006-08-11 16:28:44• hírek • Noemi Brigitta Boros

Indul a motoros megabuli

 Nem kell belépőt vegyenek azok, akik szombaton ünneplik a születésnapjukat.

 Augusztus 11-én, azaz ma délben indul a motoros megabuli, a Viking Moto Party II., a Viking Motoros Klub szervezésében. Az augusztus 11-13 közötti motoros találkozónak a szatmárnémeti strand ad helyet. A pénteki programok közül érdemes megemlíteni, hogy 21 órától a Parazitii, majd Nagy Feró és a Beatrice zenél a bulizni vágyóknak, a napot pedig egy igencsak forró hangulatú Erotic Live Show zárja.

Augusztus 12-én, szombaton 14 órakor kezdődik a motoros-felvonulás. A Vikingek elmondása szerint, ebben az évben szeretnék, ha a felvonulás átfogóbb lenne, vagyis eljutna a város minél több pontjára, így többek között a Károlyi útra, a Hegyi útra, a Batizi útra, és természetesen a központba is. A felvonulás a Transilvania sugárúton, a kaszárnyánál ér véget, ahol Hidi Miki streetfight bemutatójával folytatódik a program. A bemutatót követően a motorosok visszavonulnak a strandra, ahol megkezdődnek a motorostalálkozókról elmaradhatatlan vetélkedők, mint többek között a hordógurítás, sörivó-verseny, szkander, motoros lovagi torna, motor-szépségverseny, de lesz napraforgóolaj-birkózás is, melynek nyertesei pénznyereményben részesülnek, és amelyre várják vállalkozó-kedvű hölgyek jelentkezését. 21 órától ismét a zenéjé és a bulizásé a szerep, ugyanis előbb egy meglepetés csapat, majd Ganxsta Zolee és a Kartel pörgetik fel a hangulatot. Szombaton is lesz Erotic Live Show, a “ hab a tortán” pedig az éjféli tűzijáték lesz.

Vasárnap, augusztus 13-án 17 órai kezdettel az Erős Emberek Versenyére kerül sor, a Viking Moto Party keretén belül, majd 21 órától a feltörekvő szatmárnémeti csapat, az Underskies, majd a Directia 5 gondoskodik a jó hangulatról.

A programokon kívül érdemes megemlíteni, hogy a pénteken érkező motorosok ingyen kajában és sörben részesülnek, az egész hétvégére szóló jegy árában pedig benne foglaltatik a sátorhely is. A koncerteken és motoros-vetélkedőkön kívül a strand területén lesz tetováló sátor, gyönyörű és egyedi motorok, valamint sok más meglepetés. A napijegy 15 lejbe kerül pénteken és szombaton, vasárnap 10 lejbe, az egész hétvégére szóló három napos belépő pedig 30 lejbe kerül. A háromnapos-jegyet váltók között szombat este kisorsolnak egy 110 köbcentis vadonatúj ATV-t, azaz quadot.

Újdonságnak és kellemes meglepetésnek számít, hogy akik augusztus 12-én, szombaton ünneplik a születésnapjukat, nem kell belépőt vegyenek, csak a személyi igazolványukat kell felmutassák.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: