2008-02-02 17:44:13• hírek • Anna Szelényi

Hűséges hozzád? A horoszkóp mindent kiderít!

Kíváncsi vagy mennyire kalandvágyó a partnered? Sokszor kétségeid vannak hűségét illetően?

Tudd meg, mennyire befolyásolja a csillagjegy partnered kapcsolatbeli viselkedését és mennyire hajlamos a megcsalásra.

A Kos férfi egy forróvérű, individualista beállítottságú egyén, aki sokszor siet a szerelemben. Ő sokszor csak saját szemszögéből látja a dolgokat. Igyekszik a társadalom szabályai szerint cselekedni, legalábbis látszólag, mivel egyes estekben nem alkalmazza a hűség hosszú távú teóriáját. Harcolni fog jogaiért- főleg a partnerrel kapcsolatosokért- és hűsége olyan mértékű lesz, amilyen mértékben fenyegetést fog észlelni egy másik férfi részéről.

A Vénusz által vezérelt Bika egy nagyszerű szerető, mivel igen érzékeny és emocionális. Megcsalhatod érzelmi téren, mert sohasem fogja észrevenni, de ha fizikailag teszed ezt, főbenjáró bűnként fogja elkönyvelni. A Bika bensője mélyén úgy érzi, hogy birtokolja partnere testét, tehát az csak az övé lehet. Ha a köztetek lévő kapcsolat stabil vizekre evez, akkor ő sohasem fogja megpróbálni lerombolni azt, egy egyéjszakás kaland kedvéért.

A kíváncsi, kommunikatív és vicces Ikreket sok esetben hűtlennek katalogizálják csillagjegyüknek kettőssége miatt, de ha megosztod vele ezen gondolataidat teljesen meg lesz lepődve. A természetében felfedezhető dualitás szerint mindenből két dolgot akar. Lehet két autója, két munkája és akár két nője is és mindkettőhöz hűségesnek érezheti magát.

A romantikus Rák férfi az a típusú ember, akivel nyugodtan családot alapíthatsz. Mutasd ki szeretetedet és ő meghálálja ezt egy hűséges és őszinte szerelemmel. A hűtlenség számára nem jelent opciót, hiszen számára ez nem is létezik. Nagyszerű dolgot jelent, ha egy ilyen férfit szeretsz és sajnálatos, ha szaladni akarsz előle.

A bátor és büszke Oroszlán, uralkodási vágya ellenére nagyon hűséges is tud lenni. Ő imád szeretni és szereti, ha szeretik, hiszen egy egész világ előtt büszkélkedik barátnőjével. Nagyon különleges mód az, ahogyan egy Oroszlán jegyében született férfi udvarol. Teljesen különlegesnek fogod érezni magad mellette. Mindezek mellett, az is megtörténhet, hogy hűtlen lesz, de megmaradhat hűségesnek is, ha úgy érzi, hogy ő irányítja a dolgokat.

A Szűz férfi érzékeny, értelmes és talpraesett. Ha sok ideig van egy nővel, egy idő után már nem lesz annyira figyelmes, mint az elején. Lehet, hogy a flört mindennapos dolog számára, de megpróbál majd mindent megadni neked, mert ő ilyen módon bizonyítja azt, hogy hűséges. Furcsa módon, ha vicc tárgyává teszi kapcsolatotokat, akkor nem kell megijedned, hiszen csak azt jelenti, hogy különlegesnek érzi azt.

A vonzó Mérleg férfi sokkal jobban szereti a nők társaságát, mint a vele hasonló nemű egyénekét. A probléma viszont abban rejlik, hogy nem tud választani két variáns közül, ezért inkább mindkettőt hanyagolja. A legrosszabb esetben, kialakulhat egy szerelemi háromszög: ő, a feleség és a szerető. Ilyenkor jobbnak látja mindkettőt elhagyni.

A Skorpió férfi szexuális étvágyáról híres. Sok esetben tartózkodó, és nagyon jól tudja kontrollálni önmagát, tehát ha belebonyolódik egy kapcsolatba, mindent intenzíven él meg és hűséges marad. A Skorpió teljességében hűséges maradhat, ám annyi titok lebeg körülötte, hogy sohasem leszel részese az egész igazságnak.

A Nyilas optimista és kalandvágyó természete révén igen nyitott a szerelemre. Ő mindig is egy jobb dolog irányába fogja fordítani érdeklődését, és ha nem tartasz vele, rövid időn belül történelemmé válhatsz. A Nyilas rendkívül hűséges lehet egy bizonyos ügy iránt, de ha a rutin közbelép, elfelejti a hűséget. Ha a szabadságról és nyílt kapcsolatról kezd el beszélni, azt hiszem tudni fogod, honnan fúj a szél.

A Bak annyira felelősségteljes és ambiciózus egy személy, hogy senkinek sem fordulna meg a fejében, hogy képes lenne a hűtlenségre, ám ez mégis megtörténhet. Hűséges viszont a hivatalos ügyeiben, mivel sok esetben kötelezettségként éli meg ilyen irányú hűségét. Aszerint ítéld meg, hogy mennyi időt tölt veled. Ha melletted van, azt jelenti, hogy fontos vagy számára, az ő meglátásban ez a hűség.

A nagy ötletek megtestesítője, a Vízöntő számára, ha egy gondolat megfogant a fejében az ott is marad. Így történik ez a kapcsolat viszonylatában is. Lehet, hogy belekerül egy kis időbe, de azután teljességében hűséges lesz hozzád. Elítéli a csalódottságot, tehát ha másba lesz szerelmes, te leszel az első, akivel tudatni fogja. Ha megcsalod, akkor nagyon komolyan fogja venni az indokok keresését és megpróbál minél inkább odafigyelni következő kapcsolatában.

A képzeleterővel megáldott Halakat, a horoszkóp Casanovájaként tartják számon. Számára a monogámia egy unalmas játék, de azért néhanapján hűséges is tud lenni. A Halak közül egyesek sokáig hűségesek maradhatnak, míg mások a kaland és a flörtök hívei lesznek. A Halak mindent akarnak. Ha mindkét nőt megtarthatnák (feleség és szerető), ők lennének a legboldogabbak a világon.

Borkorly Orsolya Harmonet

 

Nézd meg ezt is: Horoszkóp 2013-ra

Napi horoszkóp

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: