2020-06-14 14:53:24• hírek • Agerpres

Holtan találtak rá vasárnap reggel a kisgyerekre, akit szombaton ragadott el az ár Bihar megyében

Holtan találta meg a mentőcsapat vasárnap reggel azt a 4 éves gyereket, akit szombat este elragadott az ár a gépkocsival együtt, amelyben ült a Bihar megyei Felsőfeketevölgy (Valea de Sus) település közelében, jelentette be vasárnap az Országos Katasztrófavédelmi Felügyelőség (IGSU).

Az IGSU közleménye értelmében a gyermeket már szombat este elkezdték keresni a mentőcsapatok, azonban éjfél után a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt abba kellett hagyniuk az akciót. A keresést vasárnap hajnalban újraindították, egy SMURD-helikoptert is bevetettek. Végül megtalálták a gyermeket, de sajnos holtan.


A Bihar megyei Salvamont-Salvaspeo szolgálat szombat este jelentette be, hogy a hegyimentők, a katonai tűzoltók, rendőrök, csendőrök és helyi hatóságok elkezdtek keresni egy gyermeket. A 4 éves gyermek szüleivel és testvérével együtt autóban ült, amikor a felhőszakadás nyomán megáradt patak Felsőfeketevölgy közelében lemosta az útról a gépkocsit és lesodorta a völgybe. A szülők és az egyik gyermek ki tudott menekülni a kocsiból, a 4 éves gyermeket azonban elragadta az ár.
 


Az elmúlt 24 órában a katonai tűzoltóknak 17 megye (Fehér, Bihar, Beszterce-Naszód, Brassó, Kolozs, Călăraşi, Konstanca, Kovászna, Giurgiu, Hunyad, Hargita, Ialomiţa, Máramaros, Maros, Prahova, Suceava és Teleorman) 56 településén kellett közbelépniük az esőzések és az erős szél okozta károk elhárítására.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: