2007-11-15 22:37:49• hírek • Szatmar.ro

Hogy látja az utca embere?

 Megkérdeztük a lakosság véleményét az Európa Parlamenti választásokról.

A lakosság véleményére voltunk kíváncsiak a november 25-én zajló Európa Parlamenti választások kapcsán. Megkérdeztük néhányukat, miért tartják fontosnak a választáson való részvételt, vagy éppen mi az oka annak, ha nem mennek el szavazni.

Mok Stefan- üzletvezető 

- Természetesen elmegyek szavazni, el kellene menni mindenkinek. A magyar jelöltek kellene reprezentáljanak minket. Új gondolkodású emberekre vannak szükség, mert jelen pillanatban sokan nem parlamentbe valók.

 

 

  

Plébán Erika- kozmetikus

- Én mindenképpen elmegyek szavazni november 25-én, mert mi magunk kell kiálljunk a jogainkért. Nagyon sok veszítenivalónk van, ha nem leszünk ott az Európai Parlamentben. A romániai magyarságnak szüksége van a képviseletre.

 

 


Lanter István- taxisofőr

- Elmegyek szavazni, mert nagyon rossz helyzetben van jelenleg a romániai magyarság, megosztották őket, Tőkés László jelölésével. Minden szavazatra szükség van ahhoz, hogy biztos legyen a romániai magyar képviselet az Európai Parlamentben.

 

 


Tatár Hajnalka- eladó

-Én még nem tudom, hogy elmegyek-e szavazni, időhiány miatt. Természetesen, ha lesz rá lehetőségem én is voksolok majd, mivel tisztában vagyok azzal, milyen sokat jelent ez a magyarságnak. A jövőnkről van szó, a romániai magyarság megmaradásáról.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: