2006-09-14 19:18:06• hírek • Szatmar.ro

Hiánypótló képzés a MIÉRT szervezésében

 Több mint százan jelentkeztek a szeptember 15-17. közötti kommunikációs képzésre.
A kommunikáció nem csupán abból áll, hogy szóban és írásban közöljük, terveinket, programjainkat, gondolatainkat. Nem csupán a mit, hanem a hogyan is fontos -  –állítja Gáspárik Attila médiaszakértő, a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT) Elnöksége és a MIÉRT Önkormányzati Tanácsa által szervezett, szeptember 15-én, pénteken kezdődő kommunikációs képzés egyik kezdeményezője. 

2006. szeptember 15-17. között Sinaian zajló gyakorlati jellegű kommunikációs képzésre több mint 100 fiatal, vagy a fiatalokkal együttműködő önkormányzati tisztségviselő (polgármester, alpolgármester, helyi és megyei tanácsos, illetve esetleges jelöltek 2008-ra) és kormányzati tisztségviselő jelentkezett, akik közül a szervezők mintegy 60 személyt választottak ki. A képzés célja a résztvevők megismertetése, olyan kommunikációs, valamint objektív meghatározási technikákkal, amelyekkel, hivatalukban kevesebb energia befektetéssel, eredményesebben tudják megértetni magukat. 

Borboly Csaba MIÉRT-elnök elmondása szerint a három nap alatt felkészült trénerek segítségével olyan kérdésekre keresik a választ mint: Hogyan beszéljünk, hogy meghallgassanak? Hogyan szólaljunk meg, hogy minél szélesebb körbe eljusson a mondandónk? Hogyan viszonyul egymáshoz a sajtó, a média és az internet? Négy év sok idő, vagy kevés? Hogyan „találjuk ki” településünket? Milyen módon alakulnak a célok és tervek a választási ciklusban, hogyan változtassunk menetközben a legkisebb energia befektetéssel és a legnagyobb hatékonysággal?

Az esemény házigazdái Borboly Csaba és Kovács Péter, a MIÉRT elnöke illetve társelnöke. A meghívott trénerek, illetve az általuk bemutatott témakörök a következők: Dr. Curtifan Cristina (közkapcsolatok személyiségmarketing), Dr. Gáspárik Ildikó ASPOR elnök (szükségletekre alapozott ütemterv kidolgozása), Salamon Márton László, az Új Magyar Szó felelős szerkesztője (sajtó és közszereplés), Hajdú Zoltán, az Öko Fókusz Center elnöke (vidékfejlesztés, fantáziával), Kelemen Attila Transindex főszerkesztő (minden ami cyber kommunikáció), Gáspárik Attila médiaszakértő (média a választottak szolgálatában). 

A programot az Országos Ifjúsági Hatóság (ANT) és a Communitas Alapítvány támogatja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: