2010-08-31 15:34:58• hírek • Szatmar.ro

Hetven méteres gól és egy WC

Egykori romániai légiós hihetetlen gólja és egy újabb izlandi gólöröm.

Akár rangadónak is nevezhetjük az orosz labdarúgó bajnokság hétvégi meccsei között a Szpartak Nalcsik és a Rubin Kazany közötti találkozót: a hazai csapat meglepetésre a negyedik, míg a címvédő tatárföldiek a második helyen találhatóak a bajnoki tabellán.

A rangadóhoz illően pedig a találkozóról vélhetően még sokat fognak beszélni, a helyszíni nézők unokáiknak is mesélhetik, hogyan lőtt gólt Milan Jovanovics mintegy hetven méterről. A korábban a Vaslui, a Craiova, az Urziceni és Kolozsvári U csapataiban is megforduló montenegrói védő céltalannak tűnő lövése nem járta volna be a világsajtót, ha Szergej Rizsikov kapuson nem pattan át a labda. Jovanovics mellesleg ezzel állította be a 1-1-es végeredményt.



Gól nem maradhat gólöröm nélkül, ám ezúttal nem Jovanovics ünneplését mutatjuk be, hanem természetesen a Stjarnan igen kreatív sztárjaiét. Bár az izlandi kiscsapat hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedett a Fram Reykjavíktől, Porvaldur Árnason 55. percben szerzett góljával a hazaiak még 2-1-re vezettek. A gólszerző aztán emberi vécére ült...más kérdés, hogy aztán a három pontot is lehúzhatták...



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: