2011-07-04 16:21:07• hírek • Szatmar.ro

Hétvégén ismét csattannak a pofonok

Bizonyos értelemben rendhagyónak ígérkezik a július 9.-én,  szombat este 19 órai kezdettel a Sportlíceum Ioan Slavici utcában található Gyurkán György teremben megrendezendő a K1 Full Fight gála: első ízben csapnak össze ugyanis lányok is.

A két amazon küzdelme sorban a második lesz, az est nagy része azért ezúttal is a fiúkról fog szólni. Összesen 13 mérkőzést tekinthetnek meg azok, akik megveszik a 20 lejes belépőt, az összecsapásokat három stílusban rendezik meg: K1, MMA (engedélyezett a földharc) és thai boksz.

Szűcs Barna főszervező, egyben pedig a harcok résztvevője, elmondta, hogy a szatmári bunyósok a Kyo Gym és a Frontiera klubokat képviselik majd, míg a többiek Kolozsvárról, Jászvásárról, Nagyszalontáról, Brassóból, Nagybányáról, Bukarestből illetve Magyarországról érkeznek.

Az est érdekessége, hogy a ki-ki meccsek mellett lesz egy négyes torna is: az elődöntőkben Szűcs Barna a nagyszalontai Grecu Adriannal csap össze, a másik ágon pedig a bukaresti Guta Daniel a jászvásári Horeica Sebastiannal. A kvartett döntője az est záróeseménye lesz.

A Full Figh szatmári résztvevői: Pop Leonard (Frontiera, K-1, 75 kg), Buze Teodor (Kyo Gym, K-1, 75 kg), Ardelean Alice (Kyo Gym, thaiboksz, 65 kg), Bontoş Marian (Kyo Gym, thaiboksz, 57 kg), Borsán Csaba (Kyo Gym, thaiboksz, 67 kg), Pascu Ciprian (Kyo Gym, thaiboksz, 88 kg), Vălean Adrian (Frontiera, MMA, 70 kg), Sachelaru Valentin (Kyo Gym, thaiboksz, 72.5 kg), Szabó Zsolt (Kyo Gym, K-1, 110 kg), Munteanu Marius (Kyo Gym, K-1, 85 kg), Szűcs Barnabás (Kyo Gym, thaiboksz, 75 kg).



Full Fight Gála szombat este 19.00-tól a Sportlíceumban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: